Jadrnice

Spletna stran o jadrnicah. Jadrnice, kot način življenja, športa ali rekreacije. Novice in informacije iz sveta navtike.

March 23rd, 2011

Internautica 2011

Novice, by najem.

Od 10. do 15. maja se bo v marini Portorož sedaj že enajsto leto zapored odvijala tradicionlana Internautica. Kot na prejšnih prireditvah prireditelj tudi tokrat obljublja, da bo prikazal številne novosti na področju navtike, navtičnega turizma, nova plovila in nove jadrnice.

Na zadnjih Internauticah je razstavljalo v povprečju 250 razstavljalcev, ki so predstavili več kot 1000 blagovnih znamk. Med vsemi temi znamkami pa so se predstavljali tudi nekatera svetovno znana imena v navtični industriji.  Po trditvah organizatorja razstavo Internautica letno obišče vsaj 30.000 domačih in tujih obiskovalcev, razstavljalci pa sklenejo kar precej poslovv na samem sejmu.

Internautica 2011

Med sejmom Internautica pa se bo v okviru spremljevalnega programa odvijala tudi različna tekmovanja, katerih se udeležujejo znane osebe iz sveta politike, podjetništva in športnih prizorišč.

V času med sejmom pa boste lahko glasovali in pomagali pri izboru plovila leta 2011. Organizator obljublja nepozaben dogodek.

Back Top